luni, 26 august 2013

Ultima zi de reduceri nebune la eMag. Discount de pana la 2.000 Ron!



Grăbeste-te! Doar azi, 26 august, mai ai Crazy Weekend la eMAG! Profită acum de cele mai tari oferte!
Iată cele mai bune promotii:


Cu TV-urile inteligente Samsung poti chiar să îti verifici mailul în pauza publicitară. Alege acum si distrează-te cu super aplicatii.

Schimbă TV-ul! Bucură-te de imagini mai bune si tehnologii unice precum Ambilight (disponibilă pe anumite televizoare Philips). Preturi reduse incepand de la doar 700 Ron.

Controlează TV-ul prin miscarea mâinilor sau comenzi vocale si impresionează-ti toți prietenii cu TV-urile interactive Samsung.

Profită de 15% reducere si schimbă-ti laptopul cu unul nou. Vezi laptopuri apreciate cu super raport calitate/pret. Preturi incepand acum de la doar 1.360 Ron.

 Bucură-te de un laptop performant! Ai până la 200 lei reducere la laptop-uri perfecte atât pentru office, cât si pentru jocuri.

Suprinde cele mai frumoase momente la o calitate mai bună, în High Definition, cu o cameră video Sony ultra apreciată

Încap în buzunar, au zoom mare si fac super fotografii. Iată ce aparate foto compacte îti recomandăm, la preturi speciale. Preturi incepand acum de la doar 250 lei.

Întră în clubul fotografilor profesioniști și alege un DSLR Canon sau Nikon din promoție. Ai reduceri speciale! Preturi incepand acum de la doar 1.400 lei.

Bucură-te de o calitate de DSLR a fotografiilor tale si în acelasi timp de un aparat foto ultra compact. Alege mirrorless



NU UITATI!
Produsele beneficiaza de transport gratuit si se accepta deschiderea coletului la primire. De asemenea, puteti face plata prin card bancar in 6 rate egale, fara dobanda (DAE 0%, prin cardul de cumparaturi de la Raiffeisen Bank, Star BT de la Banca Transilvania  sau prin Card Avantaj de la Credit Europe Bank).

Tags: , , , , , , , , ,

0 Responses to “Ultima zi de reduceri nebune la eMag. Discount de pana la 2.000 Ron!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux