miercuri, 23 aprilie 2014

KiddyPad, tableta ideala pentru copii. Si pentru parinti! Acum cu pret redus.

EasyPix lanseaza prin intermediul magazinului copiidevis.ro tableta pentru copii KiddyPad. Tableta se bucura acum de un pret redus de la 659 la 589 lei cu TVA inclus.

http://www.copiidevis.ro/kiddypad-tableta-pentru-copii-p-15608?affiliate_banner_id=1&ref=24

Kiddypad Easypix este o tabletă care este adaptată pentru a se potrivi nevoilor celor tineri.
Tableta de 7", nu prea mică și nu prea mare, are o suprafață bună de prindere şi este ușor de manevrat de către copii mici, rapidă și ușor de folosit. Datorită programului pre-instalat de Control-Parental, părinţii au o privire de ansamblu completă asupra modului de utilizare și durata de folosire a tabletei KiddyPad și astfel se poate exercita o influență pedagogică interactivă chiar și în timpul în care copilul nu este supravegheat. Carcasa de silicon este lavabilă şi protejează optim tableta KiddyPad de ketchup, Nutella etc.- astfel încât să puteți face o incursiune în tărâmul multimedia, împreună cu copilul, relaxat și fără nici o grijă. Ecranul acestei tablete este SuperBright HD (1024x600 pixeli) permite vizualizarea conţinutului la un standard ridicat.


Securitate : Completă si de încredere : Control parental

Ca un standard, KiddyPad este echipat cu modul pentru părinți și modul pentru copii. Comutarea între moduri este protejată prin parolă.
Părinții prin utilizarea Controlului Parental au un control complet cu privire la modul în care copilul lor folosește modulul de copil al tabletei. Ei pot personaliza suplimentar aplicaţiile pentru copii, pot atribui aplicații la lista unui copil sau adult și pot aproba aplicațiile selectate pentru copilul lor. O vedere de ansamblu completă de utilizare și timpul limită de folosire oferă o imagine de ansamblu de încredere a utilizării tabletei și durata timpului de joacă.
Web browser-ul pentru copii pre-instalat face apel doar la site-ul special aprobat de către adulți, astfel încât să nu existe conexiuni necontrolate, nesecurizate care pot fi făcute.


Modul Copii : Valoare educatională
KiddyPad este o tableta PC cu o interfață de utilizator în limba română care a fost special concepută şi dezvoltată pentru copii. Acestă tableta interactivă este clar structurată pentru copii, colorată și amuzantă datorită culorilor vii. Este la fel de uşoară ca o carte colorată cu poze iar interfaţa ne prezintă diferite lumi tematice și animaluţe adorabile din desene animate. Butoanele vizibile și colorate fac recunoașterea ușoară a aplicațiilor preferate și utilizarea lor este intuitivă și simplă.
Tableta este disponibilă în magazinul pentru copii copiidevis.
Datorită personalizării individuale fiecare copil se poate deplasa liber prin interfața de utilizator special pre-instalată de către părinți și să înțeleagă rapid toate funcțiile specificate. Copilul poate alege dintr-o mare varietate: o mulțime de jocuri care promovează învățarea, ascultarea și înțelegerea textului cât și creativitatea. Numeroase aplicații disponibile în mod liber de învățare - învaţă vocabularul sau de citit cărți electronice, etc. - unele programe pot fi descărcate de pe Android Market / Google Play. Mai mult decât atât, copiii pot desena şi realiza fotografii.
NOTĂ : Doar ceea ce părinții aprobă este permis.


Modul Părinte : Tabletă Android cu functii de top
KiddyPad poate fi folosită ca o tabletă normală în orice moment în Modulul Părinte. Trecerea de la Modulul Copil la Modul Părinte este simplă și rapidă fiind asigurată de o parolă.
Interfața de utilizator standard introduce părinții intr-o lume cu un sistem complet funcțional Android 4.2 şi bine echipat pentru adulți. Reacția KiddyPad este întotdeauna rapidă datorită procesorului dublu, ecranul de înaltă definiţie afişează conţinutul foarte clar pe un display luminos și contrast ridicat. Tableta poate fi folosită fără limite pe Internet, acesta se potriveste excelent pentru locul de muncă, aplicațiile suplimentare putând fi descărcate direct de pe Android Market. Un mijloc de divertisment mobil cu ajutorul căruia puteți viziona conținut web sau filme HD cu familia și prietenii dar care nu sunt accesibile pentru copilul dumneavoastră. 

http://www.copiidevis.ro/kiddypad-tableta-pentru-copii-p-15608?affiliate_banner_id=1&ref=24


Caracteristici speciale : Tabletă pentru copii foarte distractivă și pentru adulți

- Ergonomică, aderență bună, forme speciale pentru copii și carcasă rezistentă la zgârieturi
- Optim protejată datorită capacului de silicon detașabil și lavabil
- Tableta pentru copii și tabletă-PC normală: interfață utilizator dezvoltată special pentru copii + modul de părinte
- Protecții pre-instalate pentru copil
- Condiții de siguranță de folosire a browser-ului Internet în modul de copil
- Privire completă de utilizare a tabletei de catre copii și stabilire utilizare tableta în mod individual
- Comutare simplă de la modul copil la modul părinte (asigurată cu parolă)
- Afișaj SuperBright HD: clar, de înaltă definiție, un contrast mare și luminos
- Viteză mare de lucru datorită procesorului dual core
- Calitate foarte bună a sunetului, cu difuzoare stereo pe front
- Două camere foto și video ce vor surprinde momentele importante din viața copilului dumneavoastră
- Autonomie mare a bateriei  

http://www.copiidevis.ro/kiddypad-tableta-pentru-copii-p-15608?affiliate_banner_id=1&ref=24

Tags: ,

0 Responses to “KiddyPad, tableta ideala pentru copii. Si pentru parinti! Acum cu pret redus.”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux