marți, 22 iulie 2014

23 de ani cu editura Nemira iti aduc un super-cadou: 55% reducere generala!

 22 IULIE 2014
In urma cu 23 de ani, mai precis pe data de 22 iulie 1991, Editura Nemira lua nastere propunand cititorilor o abordare diferita fata de carte si un concept inedit: placerea lecturii. De atunci si pana astazi, editura Nemira este sinonima cu inovatia permanenta, reinventandu-se periodic pentru a oferi cititorilor sai cele mai bune produse culturale. Si pentru ca astazi dorim sa marcam aceasta data foarte importanta pentru editura noastra, va oferim un regal al lecturii pe masura respectului pe care vi-l purtam: 55% reducere generala pentru voi la oferta de carte Nemira!
cumpara acum
Promotia se desfasoara doar astazi, 22 iulie si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Iarta-ti toate slabiciunile si nu-ti refuza nicio tentatie! - sub acest slogan Nemira si Libertatea lanseaza colectia Cartea de vacanta, de vineri, 25 iulie, la toate chioscurile de ziare! Daca te-ai simtit vreodata tras pe sfoara de dragoste sau, pur si simplu, de viata, daca uneori iti vine sa te cam lasi de gandit, daca adesea consideri ca leneveala e, totusi, o arta - atunci nu poti rata cele 6 titluri fermecatoare ale colectiei.
mai multe informatii
Nu ratati joi, 24 iulie, ultimul titlu din colectia Mistica, la toate chioscurile de ziare impreuna cu Libertatea, la numai 9,99 RON! Arta adevaratei vindecari. Puterea infinita a rugaciunii si a vizualizarii, de Israel Regardie, te invata tehnici si exercitii concrete de vindecare trupeasca si sufleteasca, folosind propria forta vitala. Fa pasul urmator spre o viata sanatoasa si eliberata de stress si nefericire.
mai multe informatii
Nu uita ca si in vacanta ai dreptul la cadouri! Nemira te intampina la mare cu cele două librarii sezoniere din statiunile Vama Veche şi 2 Mai de unde iti poti improspata stocul de carti numai bune sa-ti tina companie pe sezlong, sub umbrela de soare.

Tags: , ,

0 Responses to “23 de ani cu editura Nemira iti aduc un super-cadou: 55% reducere generala!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux