luni, 28 iulie 2014

Lecturi extraordinare pentru zile dogoritoare: Babel si Bonton au 50% reducere!

 29 IULIE 2014
Ti-ai luat toate zilele de concediu la care aveai dreptul anul acesta? Noi speram ca da, pentru ca ti-am pregatit o super-super promotie.
A, si inca ceva: daca te gandeai sa treci in drumul spre mare sau munte pe la magazinul de articole de plaja, sa stii ca nu mai e cazul. Protectia contra arsurilor solare ti-o oferim noi: cele peste 100 de titluri Nemira din colectiile Babel si Bonton, care acum au 50% reducere, sunt atat de fascinante incat pur si simplu nu vei putea sa iesi din camera!
Sau, dupa gust, iti vor tine loc de umbrela deasupra cearsafului de plaja.
cumpara acum
Promotia se desfasoara pana duminica, 3 august, si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Nu uita, campania Cartea de vacanta continua! De vineri, 1 august, la toate chioscurile de ziare poti gasi urmatorul titlu Nemira care sa te insoteasca in vacanta de vara! Iar daca vinerea trecuta Alan H. Cohen ne-a incantat cu bestsellerul Viata ca o teapa, acum urmeaza continuarea fireasca a acestuia... Iubirea ca o teapa!
mai multe informatii
Cartile se distribuie impreuna cu ziarul Libertatea, la chioscurile de presa, in fiecare vineri.
Nu uita ca si in vacanta ai dreptul la cadouri! Nemira te intampina la mare cu cele două librarii sezoniere din statiunile Vama Veche şi 2 Mai de unde iti poti improspata stocul de carti numai bune sa-ti tina companie pe sezlong, sub umbrela de soare.
mai multe informatii

Tags: , , ,

0 Responses to “Lecturi extraordinare pentru zile dogoritoare: Babel si Bonton au 50% reducere!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux