vineri, 25 iulie 2014

Saptamana Nemira pe ultima suta de metri! Bucura-te de reducerea de 40%!

25 IULIE 2014
Dragi prieteni, saptamana aceasta a fost aniversarea Nemira, eveniment care ulterior a devenit - asa cum era si normal - Saptamana Nemira. Pentru ca suntem de parere ca orice sarbatoare a lecturii trebuie sa dureze cat mai mult, indiferent daca la mijloc este o aniversare sau bucuria pe care dorim s-o facem cititorilor nostri.
Asadar, nu uitati: mai sunt doar doua zile in care va puteti delecta cu oferta Saptamanii Nemira - 40% reducere generala la titlurile noastre!
cumpara acum
Promotia se desfasoara pana duminica, 27 iulie si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Pentru ca Nemira nu ar exista fara cititorii ei, v-am pregatit si un concurs. Arata-ne raftul Nemira din biblioteca ta si noi te premiem! Intra pe pagina de Facebook a concursului, posteaza o fotografie - sau mai multe - infatisand colectia ta de carti Nemira. Noi vom avea grija sa o completam pe cea care primeste cele mai multe like-uri cu cele mai noi titluri Nemira.
mai multe informatii
Nu uita ca si in vacanta ai dreptul la cadouri! Nemira te intampina la mare cu cele două librarii sezoniere din statiunile Vama Veche şi 2 Mai de unde iti poti improspata stocul de carti numai bune sa-ti tina companie pe sezlong, sub umbrela de soare.
mai multe informatii

Tags: , ,

0 Responses to “Saptamana Nemira pe ultima suta de metri! Bucura-te de reducerea de 40%!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux