joi, 21 august 2014

Weekend-ul Orson Scott Card: reducere aniversara de 50% la titlurile celebrului autor!

 22 AUGUST 2014
Orson Scott Card, unul dintre cei mai de succes autori SF ai tuturor timpurilor, este autorul saptamanii la editura Nemira! Nascut pe data de 24 august 1951, acesta si-a lasat amprenta atat de puternic asupra literaturii de gen, incat consideram ca este momentul pentru o recapitulare. Iar acum ai ocazia perfecta de a face acest lucru: weekendul 22-24 august iti aduce o reducere de 50% la titlurile acestui mare scriitor!
cumpara acum
Promotia se desfasoara pana duminica, 24 august, nu se aplica pentru titlurile aparute dupa 1 august 2014 si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Caldura mare, monser. Cat de mare? Pai suficient de mare incat sa te retragi undeva la umbra (sau in confortul propriei camere) cu o carte buna. Iar oferta Nemira de saptamana aceasta vine exact in intampinarea ta: titlurile Nemira in format hardcover au o reducere de 45%!
cumpara acum
Promotia se desfasoara pana duminica, 24 august, si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Nemira iti da un motiv in plus ca ziua ta sa fie un motiv de sarbatoare: toti cei nascuti in luna august se pot bucura de o reducere de 50% la cartile noastre. Nu e nevoie sa astepti cadouri de la ceilalti, pentru ca cele mai bune cadouri sunt cele pe care ti le faci chiar tu!
Ce trebuie sa faci? Intra in libraria virtuala Nemira, adauga in cos cartile tale preferate, introdu "august2014" in campul COD PROMOTIE si Nemira iti ofera 50% reducere.
cumpara acum
Promotia se desfasoara pana duminica, 24 august, si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Auzi sunete suspecte noaptea? Sau poate chiar si in timpul zilei? Nu e cazul sa te sperii. Sau, de fapt, cam e: biblioteca ta plange, pentru ca de ceva vreme cam bate vantul prin ea. Nu o lasa sa sufere mai mult decat e cazul. Adica deloc. Pachetele Nemira au acum pana la 50% reducere.
cumpara acum

Tags: , , ,

0 Responses to “Weekend-ul Orson Scott Card: reducere aniversara de 50% la titlurile celebrului autor!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux