luni, 20 octombrie 2014

Comanda la pachet cele mai tari serii Nemira cu reduceri de pana la 50%!


21 OCTOMBRIE 2014
Stii foarte bine ce vrei si cand vrei lucrul respectiv? Stii ca nu te multumesti cu putin, ci incerci mereu sa ai parte de tot tacamul? Atunci comanda la pachet de la Nemira fiindca numai aici gasesti laolalta cele mai picante saga si trilogii - Jocurile Foamei, Cantec de gheata si foc sau Turnul Intunecat - si cele mai tari serii de autor - Stephen King, Rodica Ojog-Brasoveanu, Sven Hassel. In plus, nu trebuie sa prinzi happy hours, toata saptamana ai reduceri de pana la 50% la pachetele Nemira!
cumpara acum
Promotia se desfasoara pana duminica, 26 octombrie, si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Cel mai cunoscut autor de romane politiste este la chioscurile de presa - Raymond Chandler te asteapta in fiecare marti, impreuna cu ziarul Libertatea! Saptamana aceasta, detectivul Philip Marlowe incearca sa rezolve disparitia unei femei periculos de frumoasa in romanul Doamna din lac!

In plus, pasiunea pentru lectura impreuna cu cea pentru fotografie te pot duce la cinema! Fa-ti o poza cu cartea saptamanii la chioscul de presa, iar noi iti dam o invitatie dubla la filmul ce ruleaza in saptamana respectiva la Hollywood Multiplex!
mai multe informatii
Cartile se distribuie impreuna cu ziarul Libertatea in fiecare marti, la chioscurile de ziare.
Miercuri, de la ora 17:00, va invitam la un eveniment neconventional: Abonatul nu poate fi contactat, romanul de debut al Cristinei Andrei, se lanseaza la Cafe Godot (str. Blanari, nr.14)

Vorbesc despre carte: Carmen Musat, Luiza Barcan, Valentin Nicolau si Ovidiu Simonca, iar baietii din trupa Backstage Boys vor face o lectura dramatizata din carte.
mai multe informatii
Evenimentul are loc miercuri 22 octombrie, ora 17:00, la Cafe Godot.
Marti, 21 octombrie, de la ora 19:00, va invitam la Libraria Bizantina pentru a deslusi, impreuna cu Preotul Daniel Pupaza, Taina Frumosului si Binelui. Volumul a aparut in colectia Alfa & Omega si evidentiaza gandirea Areopagitului din perspectiva celor doua notiuni centrale ale teologiei sale: Frumosul si Binele.

Vorbesc despre carte pr.prof.dr. Constantin Coman si lect.dr. Sabin Preda!
mai multe informatii

Tags: , , ,

0 Responses to “Comanda la pachet cele mai tari serii Nemira cu reduceri de pana la 50%!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux