joi, 30 octombrie 2014

Pana la 50% reducere la SF&F, thriller si horror @ Nemira!

31 OCTOMBRIE 2014
Cititorii Nemira nu se sperie asa usor. Dimpotriva, cititorii Nemira vor senzatii tari. Asa ca, de Halloween, numai preturile cartilor din colectiile Suspans si Nautilus SF s-au facut mici de frica. Curaj! Intrati in camera 217 din faimosul Overlook Hotel din Shining sau in lanul de porumb ucigas din Vegetal, rezolvati crime misterioase alaturi de Philip Marlowe sau deschideti Portile casei mortilor, acum cu pana la 50% reducere.
cumpara acum
Promotia se desfasoara pana duminica, 2 noiembrie, si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret.
Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Cine a scris mai bine despre monstrii dinauntru si din afara noastra daca nu maestrul literaturii thriller & horror, Stephen King? Asa ca de Halloweeen, la lasarea serii, lansam Doctor Sleep - continuarea celebrului Shining, la dungeon-ul super-freakish de la subsolul Clubului Eden, impreuna cu un scriitor, un critic de film si un psihoterapeut. Live visuals & sound - powered by TIPTOE si Black Horse Mansion.
mai multe informatii
Arta spectacolului a evoluat, s-a schimbat, dar "s-a pastrat ca o oglinda a firii, sa arate virtutii adevaratele ei trasaturi, pacatului icoana lui si tuturor vremurilor si varstelor tiparul lor." De 5 ani revista Yorick, si colectia cu acelasi nume, spun povestea teatrului prin studii, opinii, discutii despre fenomenul teatral si istorii ale oamenilor care au urcat odata sau urca pe scena pentru noi.
mai multe informatii
Stii foarte bine ce vrei si cand vrei lucrul respectiv? Stii ca nu te multumesti cu putin, ci incerci mereu sa ai parte de tot tacamul? Atunci comanda la pachet de la Nemira fiindca numai aici gasesti laolalta cele mai picante saga si trilogii - Jocurile Foamei, Cantec de gheata si foc sau Turnul Intunecat - si cele mai tari serii de autor - Stephen King, Rodica Ojog-Brasoveanu, Sven Hassel. In plus, nu trebuie sa prinzi happy hours, tot weekendul ai reduceri de pana la 50% la pachetele Nemira!
cumpara acum

Tags: , , , ,

0 Responses to “Pana la 50% reducere la SF&F, thriller si horror @ Nemira!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux