vineri, 14 noiembrie 2014

Cartile Nemira sunt o cometa in zbor spre biblioteca ta, cu pana la 50% reducere!

14 NOIEMBRIE 2014
Colectia Anticipatia este biletul vostru spre viitor! Dati frau liber imaginatiei, explorati posibilitatile infinite propuse in textele de fictiune si de stiinta semnate de Philip K. Dick, Stanislaw Lem, Alexandru Mironov, Cristian M. Teodorescu, Danut Ungureanu, Kim Stanley Robinson si multi altii, profitand de faptul ca in acest weekend preturile volumelor din colectie sunt reduse cu pana la 50%!
cumpara acum
Promotia se desfasoara pana duminica, 16 noiembrie, si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret.
Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Daca citesti prea mult SF sau te-ai uitat la prea multe filme despre apocalipsa si iti faci tot felul de scenarii care te fac sa te temi pentru soarta bibliotecii tale, nu trebuie sa iti faci griji! Cartile Nemira in format hardcover rezista ca sa le poti citi si reciti de cate ori vrei. Orson Scott Card, Frank Herbert, Stephen King, John Dos Passos, Naomi Novik sau Philip K. Dick - povestile lor sunt in siguranta intre cele mai tari coperte!
cumpara acum
Promotia se desfasoara pana duminica, 16 noiembrie, si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret.
Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Din 12 noiembrie, Nemira si ziarul Libertatea va invita in lumea intunecata a lui Stephen King! Intrarea se face prin colectia de 7 romane pe care le veti gasi miercurea, la toate chioscurile de presa din tara. Asa cum stiti prea bine deja, va asteapta un regal de suspans, fantastic, twists and turns cum numai in prozele lui King gasiti.
mai multe informatii
Cartile se distribuie numai impreuna cu ziarul Libertatea.
Povestile si eroii vostri preferati prind viata din nou la festivalul fanilor adevarati ai cartilor, serialelor si benzilor desenate SF&Fantasy: prima editie Ice Comic Con are loc intre 14 si 16 noiembrie, la Palatul Copiilor!
Fireste ca noi va asteptam acolo cu un stand special unde gasiti seriile voastre preferate, precum si toate accesoriile unui fan adevarat. Si mai e ceva: printre invitatii speciali se numara 3 actori din serialul Urzeala Tronurilor. De neratat!

Evenimentul se desfasoara la Palatul National al Copiilor, Bucuresti, in perioada 14 - 16 noiembrie.

Tags: , , ,

0 Responses to “Cartile Nemira sunt o cometa in zbor spre biblioteca ta, cu pana la 50% reducere!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux