duminică, 30 noiembrie 2014

De 1 Decembrie, autorii romani fac parada pe nemira.ro si dau startul lunii cadourilor!

 1 DECEMBRIE 2014 •
Dragi prieteni, pentru ca aici, la editura Nemira, pretuim cultura in care activam si, speram noi, excelam, precum si autorii care o reprezinta, va invitam luni, 1 decembrie, la un eveniment cu totul special: parada literara ce va avea loc pe nemira.ro in cinstea Zilei Nationale a Romaniei! Iar noi va garantam ca indemnul "citeste romaneste" se va imbina perfect cu "placerea lecturii"!
comanda acum »
* Transportul gratuit se aplica automat comenzilor cu o valoare de peste 150 lei. Comenzile se onoreaza in limitele stocurilor disponibile
Luna cadourilor trebuie sa fie o bucurie, nu un motiv de ingrijorare din pricina listei interminabile de persoane dragi pentru care trebuie sa gasiti darul perfect. Asa ca noi va venim in intampinare cu o selectie de carti, jucarii, accesorii si ceaiuri - perfecte pentru a-i bucura pe cei apropiati, fie ei copiii, parintii sau prietenii vostri. Fiindca placerea lecturii nu are varsta si nici nu depinde de anotimp sau de ocazie.
alege-ti cadourile acum »
Comenzile se onoreaza in limitele stocurilor disponibile
O noua saptamana inseamna un nou titlu de Stephen King la toate chioscurile de presa, impreuna cu ziarul Libertatea: miercuri, 3 decembrie apare Cimitirul animalelor, o poveste la granita dintre horror si thriller semnat de maestrul incontestabil al suspansului. Te-ai gandit vreodata ce ai fi dispus sa faci ca sa ii readuci la viata pe cei dragi? Afla pretul pe care protagonistul Louis Creed l-a platit, intr-un roman care te va tine cu rasuflarea taiata!

Partener media: Magic FM
mai multe informatii »
* Cartea se distribuie numai impreuna cu ziarul Libertatea
Deschidem lumea Basmania in orasul tau! Pe 3 si 4 decembrie lumea fascinanta a basmului si a viselor se deschide in Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu si Brasov prin vocea autorului, Valentin Nicolau, si a actorilor invitati sa citeasca din carte. Veniti si voi daca vreti sa reinvatati sa visati!

Pitesti: miercuri, 3 decembrie, de la ora 13:00, la Biblioteca Judeteana "Dinicu Golescu"
Ramnicu Valcea: 3 decembrie, de la ora 17:00, la Cinema "Geo Saizescu"
Sibiu: 4 decembrie, de la ora 11:00, la Teatrul "Gong"
Brasov: 4 decembrie, de la ora 18:00, la libraria "Humanitas"
mai multe informatii »

Tags: ,

0 Responses to “De 1 Decembrie, autorii romani fac parada pe nemira.ro si dau startul lunii cadourilor!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux