luni, 17 noiembrie 2014

Ploua cu noutati si oferte la Nemira in saptamana Targului Gaudeamus!


18 NOIEMBRIE 2014
Nemira v-a pregatit numeroase surprize inainte de Gaudeamus - o multime de titluri noi cu care sa va delectati iarna aceasta! Basme, povesti cu si despre magie, lumi fantastice, lumi sofisticate ale viitorului ori sensibile ale poeziei - toate acestea va asteapta la standul Nemira din cadrul Targului International Gaudeamus 2014, la pavilionul central de la Romexpo!
Si nu uitati ca le puteti avea inca de pe acum, calde, de la tipar, daca le comandati din magazinul virtual Nemira!
precomanda acum
Ca in fiecare an, va asteptam la standul Nemira din cadrul Targului International Gaudeamus 2014, la pavilionul central de la Romexpo! Vom fi acolo cu un portofoliu de peste 500 de titluri, dintre care nu mai putin de 30 proaspat iesite de la tipar. Si anul acesta scoatem literatura dintre coperte, cu prilejul celor 11 lansari care vor avea loc de joi pana duminica.
In plus, daca vreti sa plecati cu un sac de carti de la noi, va intampinam cu o reducere generala de 30% si multe alte oferte surpriza!
Anul acesta, la Targul International Gaudeamus, va invitam sa pasiti in doua lumi cu totul speciale: lumea Mistica si lumea Anticipatia! Doua standuri care se deschid in premiera, in pavilionul central din Romexpo, langa restaurant.

Atunci cand veti intra in standul Mistica, asteptati-va sa fiti invaluiti de magie si inconjurati de carti, cristaluri, piramide, mandale, agate cu cristalizare, felii de agat cu simbolul reiki si karuna, muzica ambientala. De aici veti putea cumpara volumele din colectiie Mistica menite sa va deschida sufletul si mintea pentru iubire, magie si fericire. Iar sambata nu puteti rata cele doua lansari eveniment dedicate lui Vasile Andru si lui Dan Seracu!
Din standul Anticipatia incepeti o calatorie in viitor. Pe langa literatura de anticipatie de cea mai buna calitate, va asteapta toate accesoriile imaginabile pentru pentru fani adevarati ai seriilor Jocurile Foamei, Urzeala Tronurilor, DC Comics sau Star Wars, precum si board games, jucarii sau filme. Mai mult decat atat, veti gasi aici gadgeturi iesite direct din literatura de anticipatie. Pe unele dintre ele le veti putea testa cu ajutorul promoterilor de la MGT .

Targul international de carte Gaudeamus 2014 se desfasoara la Romexpo, in pavilionul central, in perioada 19-23 noiembrie.
O noua saptamana, un nou motiv de bucurie pentru toti fanii literaturii de supernatural thriller fiindca la chioscurile de presa va asteapta un nou roman de Stephen King: Carrie, impreuna cu ziarul Libertatea, la toate chioscurile de presa!
Carrie este o adolescenta timida si retrasa, care indura persecutiile si ironiile colegilor de clasa. Cand disperarea ajunge la apogeu, ea descopera puterea razbunatoare a telekineziei!
Partener: Magic FM.
mai multe informatii
Cartile se distribuie in fiecare miercuri, numai impreuna cu ziarul Libertatea.
In "Nu-i usor sa spui adio", noul volum Raymond Chandler ce apare la chioscurile de presa pe 18 noiembrie, avem de-a face cu o critica sociala incisiva: partea intunecata a visului american are parte de o radiografie necrutatoare sub lupa la fel de nemiloasa a marelui autor. Nu ratati penultimul titlu al acestei serii!
mai multe informatii

Tags: , , ,

0 Responses to “Ploua cu noutati si oferte la Nemira in saptamana Targului Gaudeamus!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux