luni, 10 noiembrie 2014

Saptamana incepe bine: 45% reducere hardcover @ Nemira

11 NOIEMBRIE 2014
Daca citesti prea mult SF sau te-ai uitat la prea multe filme despre apocalipsa si iti faci tot felul de scenarii care te fac sa te temi pentru soarta bibliotecii tale, nu trebuie sa iti faci griji! Cartile Nemira in format hardcover rezista ca sa le poti citi si reciti de cate ori vrei. Orson Scott Card, Frank Herbert, Stephen King, John Dos Passos, Naomi Novik sau Philip K. Dick - povestile lor sunt in siguranta intre cele mai tari coperte!
cumpara acum
Promotia se desfasoara pana duminica, 16 noiembrie, si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret.
Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Din 12 noiembrie, Nemira si ziarul Libertatea va invita in lumea intunecata a lui Stephen King! Intrarea se face prin colectia de 7 romane pe care le veti gasi miercurea, la toate chioscurile de presa din tara. Asa cum stiti prea bine deja, va asteapta un regal de suspans, fantastic, twists and turns cum numai in prozele lui King gasiti.
mai multe informatii
Cartile se distribuie numai impreuna cu ziarul Libertatea.
10 de zile pana lansam o noua capsula spre viitor! Fiti siguri ca prindeti loc si ca sunteti pregatiti sa cunoasteti viitorul, uimiti de cate puteti afla, de cate va puteti imagina. Almanahul Anticipatia 2015 este biletul vostru spre universuri necunoscute. Veti citi texte de Philip K. Dick, Stanislaw Lem, Alexandru Mironov, Cristian M. Teodorescu, Dodo Nita si multi altii. In asteptarea noului Almanah, profitati de oferta speciala la numerele precedente si completati-va colectia, fiindca acum sunt la jumatate de pret!
intregeste-ti colectia
Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.
Doamnelor si domnilor, foarte, foarte curand portile lumii basmului se vor deschide pentru noi, cei rataciti in aceasta realitate si vom pasi intr-un univers pe cat de fascinant pe atat de plin de intelesuri. Nu uitati: personajele Basmaniei vor face tot ce le sta in puteri pentru a ne reaminti noua, oamenilor, importanta fara egal a imaginatiei, precum si capacitatea de a visa!
mai multe informatii

Tags: , , , ,

0 Responses to “Saptamana incepe bine: 45% reducere hardcover @ Nemira”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux