marți, 9 decembrie 2014

Reduceri de sarbatoare de pana la 45% @ Nemira

 9 DECEMBRIE 2014 •
Cum isi imaginau autorii de literatura de anticipatie din deceniile trecute anul 2015? Cum ni-l imaginam astazi? Niciodata nu am stiut ce ne aduce viitorul, dar mereu am avut imaginatia la dispozitie. Si fiindca suntem deja cu gandul la viitorul an, va propunem bilete in avanpremiera la spectacolului lumilor posibile - prin cartile SF&Fantasy de la Nemira. Acum cu reduceri de sarbatoare de pana la 45%!
comanda acum »
Comenzile se onoreaza in limitele stocurilor disponibile.
Esti nascut in luna cadourilor? Noi iti dam un motiv in plus sa te bucuri de sarbatori, dar si de aniversarea ta, cu o reducere de 50% la cumparaturile pe care le faci in aceasta saptamana.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci "decembrie2014" in campul "COD PROMOTIE" din cosul tau de cumparaturi pentru a profita de reducerea de 50% la cartile Nemira achizitionate.
cumpara acum »
Comenzile se onoreaza in limitele stocurilor disponibile.
Miercuri, 10 decembrie, la toate chioscurile de presa va asteapta un nou roman marca Stephen King, impreuna cu ziarul Libertatea. De data aceasta, va invitam sa cititi povestea lui Dolores Claiborne, in care horrorul supranatural e lasat deoparte pentru a ne arata monstrul care se ascunde in oamenii obisnuiti. O imersiune nebuneasca in abisul unei minti criminale.

Partener: Magic FM.
mai multe informatii »
Cartea se distribuie numai impreuna cu ziarul Libertatea, la chioscurile de ziare.
Nemira.ro nu este numai o libarie online, unde troneaza cartile. Pe nemira.ro facem totul ca sa iti oferim placerea lecturii in toate formele ei. De aceea va invitam sa incercati ereaderele PocketBook, un cadou pentru cititorii moderni, acum cu reduceri foarte avantajoase de pana la 33%!
cumpara acum »
Comenzile se onoreaza in limitele stocurilor disponibile.

Tags: , , ,

0 Responses to “Reduceri de sarbatoare de pana la 45% @ Nemira”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux