vineri, 5 decembrie 2014

Spiridusii sarbatorilor de iarna confirma: Mos Nicolae e fan Nemira!

\ 5 DECEMBRIE 2014 •
V-ati pregatit ghetutele pentru cadouri? Speram ca da, pentru ca anul acesta nu doar ca Mos Nicolae vine de la editura Nemira, dar o face incarcat cu multe, multe cadouri, de la cartile noastre cele mai noi si pana la board game-uri, accesorii pentru fanii super-productiilor la moda si, nu in ultimul rand, ereadere. Si tineti cont ca Mosul v-a pregatit o oferta foarte avantajoasa pe nemira.ro!
comanda acum »
Comenzile se onoreaza in limitele stocurilor disponibile.
Cu ocazia sarbatorii de Mos Nicolae va propunem urmatorul joc: imaginati-va site-ul nemira.ro nu doar ca pe un loc al colectiilor de calitate - Nautilus, Babel, Bonton. Ganditi-va la el ca la un loc unde exista multe surprize pe care inca nu le-ati descoperit. Printre acestea, ereaderele PocketBook, un cadou cu adevarat superb pentru cititorii moderni, acum cu reduceri foarte avantajoase de pana la 33%! Desigur, pe nemira.ro.
cumpara acum »
Comenzile se onoreaza in limitele stocurilor disponibile.
cumpara acum »
La Targul de carte Gaudeamus editia 2014, editura Nemira a propus peste 800 de titluri dintre care multe au fost noutati absolute. Va prezentam cele mai vandute 10 dintre acestea, in speranta ca si voi le veti aprecia la fel de mult ca publicul prezent la acest mare eveniment cultural.

Tags: , , ,

0 Responses to “Spiridusii sarbatorilor de iarna confirma: Mos Nicolae e fan Nemira!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux