joi, 8 ianuarie 2015

Descopera promotiile de sfarsit de saptamana pe nemira.ro!

9 IANUARIE 2015
Era si timpul! Atat stiinta cat si astrele au hotarat de comun acord ca anul 2015 va fi pur si simplu science-fiction. Va propunem sa dati curs acestui trend cu titlurile science-fiction si fantasy ale editurii Nemira: acestea au acum pana la 45% reducere!

vezi intreaga oferta de carte SF&F Nemira »
Comenzile se onoreaza in limitele stocurilor disponibile.
Poezia poate fi uneori tot atat de science-fiction pe cat de poetica poate fi literatura de anticipatie. La editura Nemira cele doua genuri coexista cat se poate de bine, motiv pentru care promotiei curente o adaugam si pe cea a celor mai frumoase poezii publicate de editura Nemira.

vezi titlurile colectiei de poezie »
Comenzile se onoreaza in limitele stocurilor disponibile.
ACCESORIU, accesorii, adj: obiect decorativ puternic asociat in ultima perioada cu super-productiile Urzeala tronurilor si Jocurile foamei, care poate fi achizitionat cu reducere de 25% de pe nemira.ro.

descopera accesoriile pentru fani Nemira »
Comenzile se onoreaza in limitele stocurilor disponibile.
De cand n-ai mai citit in tihna, ore si zile in sir, fara sa te deranjeze nimeni, asa cum se intampla in copilarie? Ei bine, acum poti sa-ti reiei vechile obiceiuri: pachetele Nemira au pana la 50% reducere saptamana aceasta, deci este momentul sa te dedici lecturii!

Tags: , , ,

0 Responses to “Descopera promotiile de sfarsit de saptamana pe nemira.ro!”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux