miercuri, 11 februarie 2015

Noul Jeep Renegade, acum de la doar 15.900 Euro + TVA


Noul Jeep Renegade, acum cu preturi incepand de la doar 15.900 Euro + TVA, 4 ani intretinere gratuita si 4 anu asistenta rutiera gratuita.

Cel mai performant SUV compact 
Cu atatea locuri de explorat si aventuri de trait, iti doresti un vehicul pregatit aproape pentru orice situatie. Noul Jeep Renegade are tot ce iti doresti si nimic din ce nu iti doresti. 

Gata de aventura 
Observi trasaturile familiale? De la inconfundabila grila cu sapte sloturi pana la atitudinea agresiva, Noul Renegade este cu siguranta un Jeep. Noul SUV compact Jeep este solutia perfecta fie ca iesi in oras datorita manevrabilitatii sale excelente fie ca esti in cautatea unor noi drumuri, datorita abilitatilor off-road. Noul Jeep Renegade este pregatit pentru orice. 

Remarcabil 
Capabil sa transporte pana la cinci persoane in deplin confort, cu un portbagaj generos si multe spatii de depozitare ingenioase, Noul Renegade dispune de tot ceea ce ai tu nevoie.

Oferta supusa unor termene si conditii. Detalii suplimentare despre aceasta si despre noul model Jeep Renegade 2015 gasiti in showroom-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro

Tags: , ,

0 Responses to “Noul Jeep Renegade, acum de la doar 15.900 Euro + TVA”

Trimiteți un comentariu

Designed by Danyrolux